Предполагаем агент на израелската разузнавателна служба Мосад бе екзекутиран в югоизточната

...
Предполагаем агент на израелската разузнавателна служба Мосад бе екзекутиран в югоизточната
Коментари Харесай

Иран екзекутира предполагаем агент на израелската разузнавателна служба Мосад

Предполагаем сътрудник на израелската разследваща работа Мосад бе екзекутиран  в югоизточната провинция Систан и Белуджистан в Иран, оповестиха иранската новинарска организация ИРНА и държавната телевизия в страната.

" Това лице е общувало с непознати служби, по-специално с Мосад, събирайки класифицирана информация, и с присъединяване на сътрудници е предоставяло документи на задгранични служби, в това число Мосад ", се споделя в формалното известие на ИРНА. Агенцията не показва името на лицето.

В известието се споделя, че обвиненият е предал класифицирана информация на " офицер от Мосад " за " агитация за групи и организации, които се опълчват против Ислямската република ". Не се показва къде се е състояло хипотетичното предаване на тази информация.

Не е ясно също по кое време обвиненият е бил задържан, само че съгласно ИРНА правосъдните управляващи са отхвърлили обжалване на присъдата.

Екзекуцията се е състояла в затвор в иранския град Захедан, столица на провинция Систан и Белуджистан в югоизточната част на Иран, добавя Асошиейтед прес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР